top of page

STACK ANTWERPEN

Begin 2017 werden de containers van voormalig shoppingdorp Convoi door FMT | Creatief met leegstand overgenomen met de intentie deze om te vormen tot een nieuwe belevingsplek op het Eilandje. Initieel konden de containers slechts tot maart 2018 op hun huidige plek aan de Rijnkaai blijven staan, maar daar komt nu verandering in aangezien FMT een verlenging van de concessie heeft verkregen.

Daar het nog niet zeker was of de containers langer konden blijven staan zijn er op deze site deze zomer een aantal pop-ups en try-outs geweest. Zo heeft bijvoorbeeld zomerbar Jardim er zijn intrek genomen en is dit één van de hotspots in Antwerpen geworden. Nu de concessie verlengd is tot maart 2020 zullen zij ook volgende zomer weer present zijn en hun concept verder zetten. Eind september is het zomerprogramma op StAck afgelopen en werd er op de resetknop gedrukt. De containers werden verder omgevormd tot kantoorunits voor creatieve ondernemers en start-ups met het oog op een kwalitatieve invulling.​

Zoals bij alle FMT projecten zal ook voor StAck een gepast concept uitgewerkt worden waar de focus ligt op het realiseren van een creatieve community met een sociaal verantwoorde achtergrond waar inspirerende samenwerkingen tot stand kunnen komen.

Be a part of StAck Antwerpen

Deze unieke locatie vraagt om een onconventionele invulling. FMT is momenteel op zoek naar creatieve ondernemers die outside the box kunnen denken en van StAck een bruisende belevingsplek willen maken rond muziek, productie, fotografie, marketing en design! Zo heeft radio FG ondertussen zijn intrek in enkele containers genomen en zullen er nog meer opvallende partijen volgen. Contacteer FMT voor meer info of een plaatsbezoek via info@fmt-be.com!

bottom of page