top of page

LEEGSTANDSBEHEER

VOLGENS FMT

Leegstand brengt risico’s met zich mee. Het doet niet alleen afbreuk aan de representativiteit van het vastgoed, maar werkt ook verloedering en criminaliteit zoals kraak, vandalisme en koperdiefstal in de hand. Zo daalt niet enkel de waarde van het pand maar ook de leefbaarheid van de omgeving.

 

Door het realiseren van flexibele en representatieve creatieve invullingen van leegstaand vastgoed, waarbij betaalbare werkruimte geboden wordt aan startende bedrijven, creatieve ondernemers en kunstenaars, staat leegstandsbeheerder FMT België voor een efficiënte en kwalitatieve aanpak van leegstand welke voor zowel eigenaar, omgeving en gebruiker een meerwaarde betekenen. 

  

FMT België is in het bijzonder gespecialiseerd in het leegstandsbeheer van professioneel en bijzonder vastgoed. Van kantoren tot kastelen, van kerken tot industrieel en logistiek vastgoed, wij bieden een beheerconcept op maat van elk pand waarbij het ontzorgen van de eigenaar centraal staat.

Naast leegstandsbeheer staat FMT België zijn cliënten graag bij met haar expertise op het gebied van reconversiedossiers en vastgoedreglementering. 

bottom of page