top of page

OVER FMT-BELGIE

Sinds 2012 biedt FMT op maat gemaakte oplossingen aan voor herontwikkelingsprojecten en leegstaande panden. We richten ons op een tijdelijke ingebruikname om leegstandsrisico’s tegen te gaan en de representativiteit van het pand te bewaren. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat de eigenaar van een leegstaand pand ontzorgt wordt en werken we vaak samen met projectontwikkelaars en overheden om de leefbaarheid van de directe omgeving te optimaliseren. Hierbij slaan we een brug naar de toekomst en realiseren we een invulling die mee kan worden opgenomen in de herontwikkeling van het pand of de site.

 

Het FMT team werkt steeds per pand een concept op maat uit met een sterke focus op het realiseren van een creatieve en sociaal verantwoorde invulling waar inspirerende samenwerkingen tot stand kunnen komen. We voorzien een projectnaam, logo, creëren een nieuwe look & feel en gaan op zoek naar de gepaste kandidaten om tot de gewenste invulling te komen. Zo krijgen leegstaande panden en herontwikkelingsprojecten een totale make-over en een nieuwe invulling die ook voor de buurt een meerwaarde betekent, hoeft de eigenaar zich geen zorgen te maken over leegstandsrisico’s en geven we startende ondernemingen en creatieve zielen een welkom duwtje in de rug door hen een betaalbare werkplek aan te bieden. 

Let wel op: Bij FMT België stellen wij geen ruimte ter beschikking voor bewoning. Wel realiseren wij creatieve- en tijdelijke invullingen door atelier- en kantoorruimte ter beschikking te stellen aan start-ups en kunstenaars.

bottom of page